Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, reacție la afirmațiile incendiare despre soțul ei: ”S-a intrat în zona patologicului; am scăpat de un prim-ministru bolnav”

Alina Gorghiu, reacție la afirmațiile incendiare despre soțul ei: ”S-a intrat în zona patologicului; am scăpat de un prim-ministru bolnav”

Alina Gorghiu, reacție la afirmațiile incendiare despre soțul ei: ”S-a intrat în zona patologicului; am scăpat de un prim-ministru bolnav”
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/ Facebook
25 Apr 2016   •   18:27

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a reacționat la acuzațiile lui Victor Ponta la adresa soțului ei, pe care l-a numit ”ofițer acoperit”.

”S-a intrat în zona patologicului deja și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu, care este persoană fizică, privată și nu are nicio legătură cu viața politică, va acapara PSD, este de noaptea minții, însă doar PSD poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Victor Ponta a afirmat, luni, la Parlament, că s-a referit la Lucian Isar atunci când a vorbit de existența unui ”acoperit” în fostul său guvern. "Lucian Isar e ofițer acoperit, despre el vorbeam. A preluat tot, a preluat și PNL. (...) Mesajul meu și-a produs efectul", a spus Victor Ponta.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close