Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu explică parteneriatul cu premierul Cioloș și dă vina pe Liviu Dragnea pentru lipsa unei confruntări directe PNL- PSD

Alina Gorghiu explică parteneriatul cu premierul Cioloș și dă vina pe Liviu Dragnea pentru lipsa unei confruntări directe PNL- PSD

Alina Gorghiu explică parteneriatul cu premierul Cioloș și dă vina pe Liviu Dragnea pentru lipsa unei confruntări directe PNL- PSD
08 Dec 2016   •   21:02

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Președintele PNL Alina Gorghiu a venit, joi seară, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, însoțită de mai mulți candidați de marcă ai PNL, la alegerile parlamentare, printre care se numără medicul Leon Dănăilă, Hildegard Helene Brandl, Cătălin Predoiu și Marius Bodea.

Alina Gorghiu a criticat, la Antena 3, refuzul liderului PSD Liviu Dragnea de a participa la o confruntare electorală directă cu PNL, arătând că rețeta unei campanii de succes implică nu doar oameni, ci și o doză de emoție.

”Nu am văzut vreodată, în stânga românească, vreun moment în care să spună am greșit. V-am mințit, v-am trădat, v-am promis locuri de muncă dar nu vi le-am dat (..) Nu mai există acum dialogul cifrelor. Dacă pe dânsul (Liviu Dragnea - n.r.) nu îl speria provocarea, ar fi acceptat-o. Pentru că sunt convinsă că un dialog cu mine nu poate să doară. Poate cel mult să dezavantajeze. Un dialog cu PNL e un exercițiu de respect pentru toți cei care vă urmăresc. Ar fi fost minunat ca liderul PSD, care se vizează premier deși legea nu îi permite, să aibă acest respect față de electorat”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

Alina Gorghiu a povestit, la Antena 3, că o replică spusă de medicul Dănăilă, la Botoșani, în campania electorală, a făcut-o să se reconecteze la Partidul Național Liberal.

”A spus PNL-ul mă are pe mine, PSD-ul îl are pe Ion Iliescu. Pentru minte, a fost exact emoția de care aveam nevoie ca să mă reconectez la partidul asta”, a spus Alina Gorghiu.

Despre parteneriatul cu premierul Dacian Cioloș

Alina Gorghiu a afirmat că parteneriatul cu Dacian Cioloș a pornit încă de la începutul mandatului acestuia în fruntea Guvernului, când PNL a dat votul de încredere în Parlament.

”N-am ales persoana primului ministru pornind exclusiv de la raționamentul că PNL are nevoie de un vehicul care să-l ajute să câștige niște voturi în plus. Am pornit acest parteneriat pornind de la profilul dezirabil al primului ministru pentru PNL, care a înțeles schimbările din societate în ultimul an. Am vrut un profesionist, am vrut un om onest, care să ofere un exercițiu guvernamental transparent și un om care să creadă în valori occidentale”, a spus Alina Gorghiu.

La finalul interviului, Alina Gorghiu a ținut să-i mulțumească lui Mihai Gâdea pentru campania de ieșire la vot purtată de jurnaliștii postului de televiziune Antena 3, precizând că ”de două zile, alți jurnaliști spun că nu are nici un rost să iasă lumea la vot”.

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close