Antena 3 CNN Politică Andreea Cosma, victima procurorului Portocală: M-a amenințat și le-a șantajat pe angajatele mele cu denunțuri împotriva mea

Andreea Cosma, victima procurorului Portocală: M-a amenințat și le-a șantajat pe angajatele mele cu denunțuri împotriva mea

Andreea Cosma, victima procurorului Portocală: M-a amenințat și le-a șantajat pe angajatele mele cu denunțuri împotriva mea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    13 Sep 2017   •   23:02

Deputata PSD Andreea Cosma a povestit, miercuri seara, la o televiziune de știri, cum a ajuns victima procurorului Mircea Negulescu, zis Portocală. 

Femeia susține că acesta a avut mai întâi o atitudine de cuceritor, iar apoi și-a schimbat brusc comportamentul, amenințând-o că îi va distruge cariera și nu numai atât.

”Mi-a spus că-mi va distruge cariera, că o să-mi ajungă copilul pe drumuri, că mă aruncă în pușcărie”, a susținut Andreea Cosma, la România TV.

De asemenea, politicianul mai spune că s-a trezit cu mascații în casă, deși locuiește cu un copil minor, iar de la biroul notarial i-au fost ridicate foarte multe documente.

”Mi-au luat angajatele la Parchet și le-a spus că dacă nu scriu despre mine orice, le aruncă în pușcărie. (...) Apoi, a cerut o cerere de arestare către tatăl meu, care era deputat în Parlamentul României (Mircea Cosma - n.r.)”, mai spune Andreea Cosma.

Citiți și Dezvăluiri incredibile despre procurorul Negulescu. Cum recunoaște fabricarea dosarelor: „Așa era direcția”

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close