Antena 3 CNN Politică Antonescu a DECIS: Luni voi propune EXCLUDEREA lui Sorin Roşca Stănescu din PNL

Antonescu a DECIS: Luni voi propune EXCLUDEREA lui Sorin Roşca Stănescu din PNL

Antonescu a DECIS: Luni voi propune EXCLUDEREA lui Sorin Roşca Stănescu din PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Noi 2013   •   14:29
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că a fost convocată şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului pentru luni, când va propune excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din PNL. 
Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere. 
"Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună "am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice", dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o", a afirmat preşedintele PNL, conform Mediafax.
El a ţinut să respingă interpretările lui Roşca Stănescu, precizând că în acest caz nu este vorba de imaginea afectată a PNL. 
"Nu e vorba de imagine, şi eu şi în general în PNL putem să ne asumăm pierderi temporare de imagine, dar pentru un lucru în care credem, pentru un lucru despre care credem că e corect, aici nu e vorba de imagine, ci este vorba de un lucru profund incorect şi aşa ceva nu putem accepta", a declarat Antonescu.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi vineri seară, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close