Antena 3 CNN Politică Anunțul făcut de fostul premier Mihai Tudose înainte de congresul PSD

Anunțul făcut de fostul premier Mihai Tudose înainte de congresul PSD

Anunțul făcut de fostul premier Mihai Tudose înainte de congresul PSD
05 Mar 2018   •   16:56

Fostul premier Mihai Tudose a declarat luni că nu este interesat de funcţia de preşedinte executiv al PSD.

"După ce a devenit oficială discuţia despre alegeri şi s-a votat că vor fi alegeri o să avem o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii, colegii de pe zonă, şi vom stabili cine va reprezenta zona", a spus Tudose, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a precizat că nu îl interesează funcţia de preşedinte executiv al partidului.

În opinia sa, modificarea Statutului partidului în privinţa alegerilor poate fi "de bun augur".

"În primul rând că nu mai e un război în toată ţara, vor fi alegerile, cred eu, mult mai liniştite. Şase judeţe sunt în stare să pice de acord cu cine să-i reprezinte", a susţinut Tudose.

Întrebat dacă este nevoie ca preşedintele PSD să ceară un vot de încredere la Congresul din 10 martie, fostul premier a răspuns că "nu există noţiunea asta, de vot de încredere".

Tudose i-a dat dreptate primarului general al Capitalei care a declarat că i ''s-au pus beţe în roate'' în activitatea sa din partea Guvernului, inclusiv din partea celui pe care l-a condus el.

"Doamna Firea s-a referit la toate Guvernele şi confirm şi eu că are dreptate. La nivel de primar general, la nivel de prim-ministru, la nivel de miniştri, am reuşit să ne întâlnim, să picăm de acord şi apar tot felul de organisme, de funcţionari care găsesc 10.000 de motive pentru care ceea ce s-a stabilit şi e şi în programul de guvernare, e normal, e de bun simţ să se facă, nu se poate face sau durează 10 - 15 - 20 de ani", a menţionat Tudose.

×
Subiecte în articol: mihai tudose PSD congres psd
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close