Antena 3 CNN Politică Băsescu, despre revocarea lui Kovesi: „Iohannis a ales corect”

Băsescu, despre revocarea lui Kovesi: „Iohannis a ales corect”

Băsescu, despre revocarea lui Kovesi: „Iohannis a ales corect”
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iul 2018   •   16:07

Senatorul Traian Băsescu spune că preşedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci când a pus în aplicare decizia Curţii Constituţionale în cazul Laurei Codruţa Kovesi, precizând că rămâne de văzut dacă va fi respectată şi hotărârea CCR prin care a fost validat referendumul ce reduce la 300 numărul parlamentarilor.

"Preşedintele Iohannis a ales corect punând în aplicare decizia CCR şi a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi. Este acum de văzut dacă cei care îi cereau imperativ preşedintelui Iohannis să respecte decizia CCR sunt la rându-le dispuşi să pună în aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numărul parlamentarilor. Hai băieţi, puţin curaj. 300", a scris fostul preşedinte Traian Băsescu, luni, pe Facebook, referindu-se la faptul că, în 2009, a declanşat un referendum pentru ca Parlamentul să devină unicameral şi să aibă 300 parlamentari.

El susţine că România nu are în momentul de faţă mai mult de 300 de politicieni care să poată exercita cu competenţă funcţia de parlamentar.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close