Antena 3 CNN Politică Băsescu îl desființează pe Ponta după declarațiile privind votul din diaspora

Băsescu îl desființează pe Ponta după declarațiile privind votul din diaspora

Băsescu îl desființează pe Ponta după declarațiile privind votul din diaspora
22 Aug 2016   •   15:18

„Război” ca în vremurile bune între Victor Ponta și Traian Băsescu. Fostul președinte a fost enervat la culme de declarațiile lui Victor Ponta, care a spus că în 2014 cozile la vot din diaspora „erau formate de cei care se puneau și de patru ori la rând, ca să se vadă la televizor”

Într-o postare pe Facebook, Traian Băsescu susține că Victor Ponta minte și lansează un atac violent la adresa fostului premier. 

„Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman!
Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică.
Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciuna.
Mitomanul se face a uita ca batjocura la adresa romanilor din strainatate a fost opera lui Dragnea, Corlatean si a lui insusi.
În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic”, a scris Traian Băsescu. 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta diaspora vot diaspora
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close