Antena 3 CNN Politică Băsescu își publică memoriile în primăvara anului viitor: Voi supăra mulți oameni

Băsescu își publică memoriile în primăvara anului viitor: Voi supăra mulți oameni

Băsescu își publică memoriile în primăvara anului viitor: Voi supăra mulți oameni
29 Iul 2015   •   22:26

Fostul președinte a declarat că, pentru moment, vorbește în fața unui microfon, iar apoi va ruga pe cineva să transcrie. ”Acum nu mă ajută nimeni. Oferte sunt, dar nu vreau să fie cunoscut conținutul”, a spus Băsescu la B1 TV.

Cartea de memorii ar urma să acopere strict perioada de zece ani în care a fost președinte al României și va acoperi evenimentele în ordine cronologică. Cartea va conține ”exact lucrurile cum le-am văzut eu și prin prisma nivelului de informație pe care am avut-o, spre deosebire de cei care scriu despre Băsescu, dar care nu știu ce informații am avut eu”, a mai afirmat Traian Băsescu.

 ”Voi fi sută la sută sincer. Ce nu se poate scrie nu o să scriu. Decât să scriu o minciună mai bine nu scriu. Totuși, din activitatea unui președinte sunt lucruri ce nu pot fi scrise. La anul, la primăvară, va fi gata. Aș vrea să fie ceva citibil. Intenționez apoi să dezvolt un volum separat despre probleme de securitate națională, despre problemele economice așa cum le-am văzut eu”, a mai spus Băsescu.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close