Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu visează frumos. Ce obiectiv are

Traian Băsescu visează frumos. Ce obiectiv are

Traian Băsescu visează frumos. Ce obiectiv are
19 Feb 2016   •   21:31

Liderul MP Traian Băsescu a afirmat vineri, la Satu Mare, că primul obiectiv al formațiunii sale este să obțină un scor bun la alegerile locale, care să permită ca la parlamentare formațiunea să obțină cel puțin 20%, notează Agerpres.

"Vin alegerile locale, sunt primul nostru obiectiv: un rezultat bun, care să ne permită ca la alegerile legislative să fim un partid de 20 de procente cel puțin. Până mai acum câteva săptămâni credeam că acest obiectiv este greu de atins, cum credeam și eu, și îmi spunea domnul candidat de primar la Negrești Oaș că trebuie să fim pe locul trei. Văzând evoluțiile din ultimele săptămâni, vă asigur că în mod legitim putem să ne batem să fim cel mai important partid al României pentru că uitați-vă ce se întâmplă. Nu știu dacă neapărat a fi cel mai bun partid al Românei înseamnă și că vom avea un procentaj care să ne situeze pe locul întâi. Dar va trebui să arătăm că suntem un partid relevant, un partid de care depinde viitorul țării, pentru că ceea ce vedeți în viața de zi cu zi, în viața politică ne arată că practic atât PSD-ul cu aliații lui, UNPR și ALDE, cât și PNL-ul nu mai au resurse de corectitudine pentru această țară", a afirmat Băsescu.

Candidatul MP pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare este fostul primar Horea Anderco, arestat în 2003 pentru fapte de corupție. După mai mulți ani de procese, Horea Anderco a câștigat în toate instanțele, fiind achitat definitiv în 2009 printr-o hotărâre a ÎCCJ.

×
Subiecte în articol: obiectiv alegeri
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close