Antena 3 CNN Politică Băsescu prevesteşte sfârşitul Guvernului Ponta. Şerban Nicolae: În materie de previziuni, ca şi în materie de preşedinte, e zero

Băsescu prevesteşte sfârşitul Guvernului Ponta. Şerban Nicolae: În materie de previziuni, ca şi în materie de preşedinte, e zero

Băsescu prevesteşte sfârşitul Guvernului Ponta. Şerban Nicolae: În materie de previziuni, ca şi în materie de preşedinte, e zero
de M.Z.    |    03 Aug 2015   •   18:04

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că PSD va fi la toamnă în opoziţie, însă şefi din PSD spun că previziunile fostului şef de stat nu au nicio legătură cu realitatea.

 
"Politic, toamna ne prinde cu UNPR în alianţă cu PNL, că aşa va fi interesul naţional, şi cu PSD în opoziţie", a spus Traian Băsescu.
 
În replică, senatorul PSD Şerban Nicolae spune că Traian Băsescu face aceste speculaţii în încercarea de a vedea lumea că se pricepe la previziuni politice.
 
"Nu aş comenta ce spune Traian Băsescu. În materie de previziuni, ca şi în materie de preşedinte, e zero. (...) Nu are nicio legătură cu realitatea ce spune Traian Băsescu, mai degrabă bagă băţul prin gard, în încercarea de a mai însemna ceva în politică, de a da de înţeles că se pricepe, că mai are ceva de zis", a declarat senatorul PSD Şerban Nicolae, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Senatorul Nicolae a dat şi exemplul UNPR care, atunci când a ieşit de la guvernare, nu a fost alături de PNL la moţiunea de cenzură.
 
"Nu cred că în septembrie se fragilizează alianţa, face speculaţii Traian Băsescu. Speranţe că se rupe coaliţia nu au de ce să-şi facă", a asigurat Şerban Nicolae.
 
Senatorul PSD mai spune despre Victor Ponta că "nu e generator de crize şi nu făcut niciodată un act voluntar care să ducă la criză".
 
Nici PNL nu dă mare crezare vorbelor lui Traian Băsescu. 
 
"Încearcă să prezinte anumite scenarii, negocieri pentru un nou guvern vor avea numai dacă trece o moţiune de cenzură sau Victor Ponta îşi dă demisia. Restul, ce spune Traian Băsescu, eu consider a fi mult prea puţin important", a spus purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close