x close

Fii alături de noi!

Băsescu, trădat de oamenii lui de încredere, imediat după suspendare. Cine spune asta

de 25 Mar 2016   •   00:58

Imediat după prima suspendare a lui Traian Băsescu, în 2007, Vasile Blaga, Adriean Videanu și conducerea PDL au decis să nu-l mai sprijine pe acesta, a spus Florin Ghiulbenghian, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

”La referendum, l-am susținut pe toată perioada campaniei. A doua zi dupa suspendare, Blaga, Videanu și majoritatea conducerii PDL au decis să nu-l mai sprijine pe Traian Băsescu”, susține Ghiulbenghian.

”Mitingul organizat în Piața Constituției a fost finanțat și organizat de mine. De aceea, pe scenă nu a fost niciunul dintre liderii PDL, pentru că nu l-au susținut atunci pe Traian Băsescu”, a mai spus Florin Ghiulbenghian.

De asemenea, acesta susține că el a organizat mitingul din bani personali.

Joi, Florin Ghiulbenghian a depus și semnat la Direcția Națională Anticorupție (DNA) un denunț pe numele fostului președinte al României, Traian Băsescu, al fostului procuror-șef al DNA, Daniel Morar, și al fostului președinte al PNL, Crin Antonescu

Potrivit denunțului, fostul președinte al PNL Crin Antonescu ar fi negociat cu Traian Băsescu pentru a scăpa de un dosar care privea emiterea ilegală a unui titlu de proprietate pe o suprafață din Parcul Herăstrău. 

Traian Băsescu ar fi negociat cu Crin Antonescu "o tăcere timp de un an de zile" din partea liberalului în schimbul închiderii unui dosar aflat la DNA și legat de retrocedarea unui teren de 70.000 de metri pătrați.

Denunțul de joi poartă antetul Fundației pentru Bună Guvernare și Prevenirea Corupției, un ONG al cărui președinte este Florin Ghiulbenghian. Acesta este mason, om de afaceri deținător al rețelei de case de schimb valutar Edmond, dar și revoluționar.

Citiți și Florin Ghiulbenghian, la Sinteza zilei: Cel care ne-a ajutat să dovedim falsurile lui Antonescu este Andrei Chiliman

 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati