Antena 3 CNN Politică Blaga: Cât voi fi preşedinte PDL, Frunzăverde şi Stănişoară nu vor mai fi reprimiţi niciodată în partid

Blaga: Cât voi fi preşedinte PDL, Frunzăverde şi Stănişoară nu vor mai fi reprimiţi niciodată în partid

Blaga: Cât voi fi preşedinte PDL, Frunzăverde şi Stănişoară nu vor mai fi reprimiţi niciodată în partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mar 2013   •   23:45

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la Piteşti, că Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară nu vor mai fi reprimiţi în partid atâta vreme cât el va fi preşedinte al formaţiunii politice, informează Mediafax.
   
"Eu vă spun cu mâna pe inimă că acest partid avea nevoie de Opoziţie ca de aer. Acum se cern caracterele, acum vedem care sunt sau nu sunt cu adevărat oamenii ce iubesc partidul ăsta. Nu vedeţi că în general pleacă cei care au venit după 2005 în partid, care ştiu numai la Putere? Cu două exceptii, care sigur, nu fac decât să întărească regula, şi domnul Stănişoară şi mai înainte domnul Frunzăverde (...). Omul e om şi îl vezi doar când e greu. Iată, când ne e greu, unii nu rezistă. Dumnezeu să le dea sănătate, dar cât voi fi preşedinte în partid nu îi voi mai prelua niciodată", a declarat Vsile Blaga.
   
Sursa citată a precizat că, dacă democrat-liberalii vor ajunge la negocieri cu alte partide, Stănişoară şi Frunzăverde nu vor reprezenta niciodată partidul cu care se va intra în discuţii.
   
"Dacă vom ajunge la negocieri cu alte partide, aceşti oameni (n.r. - Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară nu vor reprezenta partidul cu care vom intra în discuţii, niciodată", a declarat preşedintele PDL,Vasile Blaga.
   
Blaga a prezentat, luni, la Universitatea Constantin Brâncoveanu, din Piteşti, moţiunea "România dreaptă.PDL - Politică dincolo de lozinci", alături de secretarul general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, vicepreşedintele Andreea Paul, Traian Ungureanu şi seful PDL Argeş, Mircea Andrei.


×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close