Antena 3 CNN Politică Blestemul lui (și pentru) Băsescu!

Blestemul lui (și pentru) Băsescu!

Blestemul lui (și pentru) Băsescu!
08 Sep 2019   •   20:00

"I-a înșelat pe francezi, cînd a provocat incendiul în portul Rouen. A înșelat în dosarul ”Flota” învîrtind mărturiile și folosindu-se de tot felul de procurori şi judecători pe care i-a promovat mai tîrziu. I-a înșelat pe cei din PD, cînd le-a spus că n-a avut treabă cu securitatea și că este solidar cu ei", scrie Cornel Nistorescu, pe Cotidianul.

"I-a înșelat pe români, cînd a declarat că nu a colaborat cu Securitatea. I-a înșelat pe modoveni cu Unirea și i-a păcălit cu votul la alegerile din 2009 și la europarlamentarele din 2019. S-a folosit și de Monica Iacob Ridzi, cînd a sprijinit-o să ajungă șefa tineretului PD și mai apoi a încurajat-o să tragă tare pentru alegerea Ebei în Parlamentul European.

Şi-a mințit fata, contrafăcîndu-i mandatul. A mai mințit de nenumărate ori, promițînd verzi și uscate și apoi zicînd: ”-Poate eram beat! ”.

A numit împiedicați și nepregătiți la DNA (Laura Codruța Kovesi) și la SRI ( George Maior și Florian Coldea), i-a păcălit pe Dan Voiculescu și pe George Copos pentru a ceda la soluția imorală și apoi a făcut tot ce a putut să-i înfunde. S-a certat cu vecinul său de apartament, și-a dat cuvîntul că nu știe nimc și nu are nici o legătură și apoi l-a dat în gît și l-a urmărit pînă în pînzele albe, fiind în spatele unui proces care s-a terminat cu înfundarea fostului prim-ministru, nu pentru lucruri de care era vinovat!).

S-a folosit de Sorin Ovidiu Vîntu și apoi l-a împins în prăpastie. A făcut același lucru cu Dinu Patriciu și cu mulți alții. A ținut la oameni mai puțin ca la niște șosete. Dar i-a folosit mai mult. A stricat presa și comportamentul public, a amăgit parteneri politici, a minit partide, invesitori, a distrus iremediabil imaginea intelectualilor români, mai ales a scriitorilor, a mințit repetat poporul român că n-a colaborat cu Securitatea".

Continuarea, pe Cotidianul.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close