Antena 3 CNN Politică Boc: PDL cere Parlament unicameral, comasarea alegerilor şi reorganizarea teritorială

Boc: PDL cere Parlament unicameral, comasarea alegerilor şi reorganizarea teritorială

Boc: PDL cere Parlament unicameral, comasarea alegerilor şi reorganizarea teritorială
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Noi 2011   •   22:46

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminică seară, după întrunirea de la Vila Lac, că PDL cere partenerilor de coaliţie să-şi exprime poziţiile pe subiectele privind Parlamentul unicameral, reducerea numărului de parlamentari, reorganizarea teritorială şi comasarea alegerilor, potrivit Mediafax.

"Cerem partenerilor de coaliţie să-şi precizeze foarte clar punctele de vedere legat de Parlamentul unicameral, reducerea numărului de parlamentari, reorganizarea teritorială şi asupra comasării alegerilor", a spus Boc.

Premierul a ţinut să spună "foarte clar şi explicit" că PDL susţine aceste teme.

El a menţionat că PDL are nevoie de suport de la coaliţie pentru aceste teme, şi de sprijin inclusiv de la opoziţie pentru revizuirea Constituţiei.

Premierul Emil Boc a mai precizat că, la această întâlnire, s-a decis modificarea Codului Etic, astfel încât cel arestat preventiv este exclus din partid, menţionând că Sorin Apostu şi Radu Bica au cerut să fie excluşi din partid, procedură care nu duce la pierderea mandatului de primar,

Liderii PDL s-au reunit la Vila Lac duminică seară pentru că a discuta inclusiv despre bugetul pe 2012 şi priorităţile legislative.

×
Subiecte în articol: Emil Boc pdl parlament unicameral
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close