Antena 3 CNN Politică Cabinetul de avocatură al lui Gorghiu, contracte cu AVAS

Cabinetul de avocatură al lui Gorghiu, contracte cu AVAS

Cabinetul de avocatură al lui Gorghiu, contracte cu AVAS
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Mar 2015   •   17:56

Cabinetul de avocatură al Alinei Gorghiu avea contracte cu AVAS. Contractele datează de pe vremea când actualul copreşedinte al PNL, Alina Gorghiu, era consilier la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), informează ştiri pe surse.ro.


Numele acesteia apare în referatul întocmit de procurori în cazul lui Dan Şova, pentru firma de avocatură ”Gorghiu& Pop şi asociaţii” a reprezentat Electrica, în relaţia cu complexul Turceni, reprezentat de firma de avocatură a senatorului PSD.
 
În replică, Alina Gorghiu a spus că este o "reacţie politică" şi că totul pleacă din război politic, iar ea nemailucrând la AVAS, nu sunt probleme de legalitate.
 
Chiar dacă Alina Gorghiu s-a retras temporar din SCA Gorghiu, Pop şi Asociaţii (pentru că a revenit în a doua parte a lui 2010, conform declaraţiilor de interese depuse ulterior), cabinetul de avocatură a continuat să funcţioneze, iar Alina Gorghiu nu şi-a uitat vechii colegi. Mai mult, SCA Gorghiu, Pop şi Asociaţii a primit contracte de la AVAS, instituţie la care Alina Gorghiu îndeplinea funcţia de consilier al preşedintelui, mai notează sursa amintită.
 
Informaţiile au fost prezentate marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close