Antena 3 CNN Politică Călin Popescu-Tăriceamu, reacție după ce numele său a apărut în noul dosar al lui SOV

Călin Popescu-Tăriceamu, reacție după ce numele său a apărut în noul dosar al lui SOV

Călin Popescu-Tăriceamu, reacție după ce numele său a apărut în noul dosar al lui SOV
28 Iul 2016   •   15:53

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu refuză să comenteze informaţiile apărute în mass-media referitoare la implicarea sa într-un nou dosar instrumentat de DNA, arătând că, ''după ce se va aduna un număr de denunţuri măcar cu două cifre'', va da următorul răspuns pentru toate înscenările: ''Oricât aş fi eu de vânat de DNA, ALDE va fi partid parlamentar după alegeri''.

''Nu comentez zvonuri. Presupunând că într-adevăr numele meu e menţionat într-un fel sau altul în denunţul vreunui arestat, condamnat, anchetat, suspect, inculpat etc, aştept ca, odată cu apropierea alegerilor, mai mulţi arestaţi, condamnaţi, anchetaţi, suspecţi, inculpaţi etc să facă denunţuri împotriva mea, pentru a obţine promisiunea procurorilor DNA că vor avea parte de un tratament mai indulgent în faţa legii şi vor rămâne cu banii furaţi, eventual. După ce se va aduna un număr de denunţuri măcar cu două cifre, voi da următorul răspuns pentru toate înscenările: 'Oricât aş fi eu de vânat de DNA, ALDE va fi partid parlamentar după alegeri''', se arată într-o precizare a lui Tăriceanu transmisă AGERPRES.

Liderul ALDE afirmă că fostul preşedinte Traian Băsescu, ''atunci când era la apogeul puterii sale'', a făcut numeroase eforturi de a-l elimina din fruntea Guvernului şi din politică.

''N-a reuşit, pentru simplul motiv că în toată activitatea mea NU există fapte de corupţie'', spune preşedintele Senatului.

Reacţia acestuia vine după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora ar fi implicat într-un nou dosar al lui Sorin Ovidiu Vântu, privind cumpărarea de influenţă, suma vehiculată că ar fi fost dată pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării ridicându-se la un milion de euro.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close