Antena 3 CNN Politică Campioni la traseim politic. Parlamentarii care nu-şi găsesc locul într-un singur partid

Campioni la traseim politic. Parlamentarii care nu-şi găsesc locul într-un singur partid

Campioni la traseim politic. Parlamentarii care nu-şi găsesc locul într-un singur partid
06 Aug 2015   •   10:40

De la an la an, mulţi parlamentari aleg să-şi părăsească partidul pe listele căruia au fost aleşi şi să se mute la alte formaţiuni politice. Unii au schimbat până la patru partide în actuala legislatură.

Deputatul Florin Secară a început ca parlamentar PDL, după care a trecut în 2014 la Partidul Mişcarea Populară. Nu a poposit prea mult în ograda parlamentară a Elenei Udrea şi s-a mutat la UNPR, pentru ca mai apoi să migreze la Partidul Naţional Liberal.

Un alt deputat, Ion Şcheau, şi-a început mandatul ca parlamentar PPDD, după care a petrecut o perioadă ca independent, pentru ca mai apoi să treacă în decurs de un an pe la PSD, PDL şi mai apoi PNL.

Un deputat indecis poate fi considerat Cezar Cioată. Acesta a câştigat mandatul în partidul lui Dan Diaconescu şi în mai puţin de un an a trecut la PC, s-a întors în PPDD, s-a declarat independent, pentru ca mai apoi să revină în PC.

Şi Marin Anton, a schimbat tabăra de mai multe ori. A fost deputat PNL, de unde a trecut la PMP şi acum activeatză în UNPR.

La Senat, se remarcă Ciprian Rogojan, cunoscut ca Cici de la Sistem. Acesta a activat în grupul PDL, s-a alăturat mai apoi Partidului Mişcarea Populară pentru ca în final să treacă la UNPR.

Şi senatorul Tudor Barbu a schimbat trei partide politice. Acesta a început la PPDD, a trecut mai apoi pe la PC, pentru ca, în cele din urmă să ajungă la PNL.

×
Subiecte în articol: parlament parlamentari pdl UNPR PSD
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close