x close

Fii alături de noi!

Candidat surpriză la Primăria Iași

de 28 Feb 2016   •   20:05
Candidat surpriză la Primăria Iași 72
Deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea UNPR, în timp ce senatorul Marin Burlea este propunerea aceluiaşi partid pentru şefia Consiliului Judeţean, lansarea candidaţilor UNPR Iaşi având loc duminică, în prezenţa a 500 de persoane, scrie news.ro.

Liderul UNPR Iaşi, deputatul Gheorghe Emacu, a anunţat că deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea acestei formaţiuni politice, el adăugând că speră ca UNPR să devină a treia forţă din judeţul Iaşi după alegerile din iunie.

Bogdănici a precizat că vrea să fie candidatul surpriză la Primărie, ea afirmând că "este necesar ca oamenii buni să se implice tot mai mult în politică".

Camelia Bogdănici este medic oftalmolog şi totodată cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar în 2012 a fost aleasă deputat pe listele PDL. Ulterior, ea s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, iar din februarie 2015 este membru UNPR.

UNPR îl susţine pe senatorul Marin Burlea pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi, acesta urmând să deschidă lista consilierilor judeţeni UNPR.
poza

Actualitate

Membrii comisiilor care analizează sesizările de plagiat ale lui Stănișoară, Onțanu, Licu și Tobă vor fi înlocuiți

Mai mulţi membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat în ştiinţe militare vor fi înlocuiţi, aceştia declarându-şi incompatibilitatea sau fiind în conflict de...

28 Iul 2016  •  21:00

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati