x close

Fii alături de noi!

Candidat surpriză la Primăria Iași

de 28 Feb 2016   •   20:05
Candidat surpriză la Primăria Iași 72
Deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea UNPR, în timp ce senatorul Marin Burlea este propunerea aceluiaşi partid pentru şefia Consiliului Judeţean, lansarea candidaţilor UNPR Iaşi având loc duminică, în prezenţa a 500 de persoane, scrie news.ro.

Liderul UNPR Iaşi, deputatul Gheorghe Emacu, a anunţat că deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea acestei formaţiuni politice, el adăugând că speră ca UNPR să devină a treia forţă din judeţul Iaşi după alegerile din iunie.

Bogdănici a precizat că vrea să fie candidatul surpriză la Primărie, ea afirmând că "este necesar ca oamenii buni să se implice tot mai mult în politică".

Camelia Bogdănici este medic oftalmolog şi totodată cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar în 2012 a fost aleasă deputat pe listele PDL. Ulterior, ea s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, iar din februarie 2015 este membru UNPR.

UNPR îl susţine pe senatorul Marin Burlea pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi, acesta urmând să deschidă lista consilierilor judeţeni UNPR.
poza

Show

Îl recunoşti? Acum este unul dintre cei mai apreciaţi artişti români - FOTO

Pe Alex Velea este greu să nu îl remarci. Are un look cu care iese din mulţime şi o personalitate care îl face să se remarce în rândul artiştilor de la noi. Este unul dintre cei mai...

30 Aug 2016  •  22:04

sati