x close

Fii alături de noi!

Candidat surpriză la Primăria Iași

de 28 Feb 2016   •   20:05
Candidat surpriză la Primăria Iași 85
Deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea UNPR, în timp ce senatorul Marin Burlea este propunerea aceluiaşi partid pentru şefia Consiliului Judeţean, lansarea candidaţilor UNPR Iaşi având loc duminică, în prezenţa a 500 de persoane, scrie news.ro.

Liderul UNPR Iaşi, deputatul Gheorghe Emacu, a anunţat că deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea acestei formaţiuni politice, el adăugând că speră ca UNPR să devină a treia forţă din judeţul Iaşi după alegerile din iunie.

Bogdănici a precizat că vrea să fie candidatul surpriză la Primărie, ea afirmând că "este necesar ca oamenii buni să se implice tot mai mult în politică".

Camelia Bogdănici este medic oftalmolog şi totodată cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar în 2012 a fost aleasă deputat pe listele PDL. Ulterior, ea s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, iar din februarie 2015 este membru UNPR.

UNPR îl susţine pe senatorul Marin Burlea pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi, acesta urmând să deschidă lista consilierilor judeţeni UNPR.
poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati