Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan (PSD): Iohannis va da România pe mâna PDL

Cătălin Ivan (PSD): Iohannis va da România pe mâna PDL

Cătălin Ivan (PSD): Iohannis va da România pe mâna PDL
28 Oct 2014   •   16:45

Europarlamentarul social-democrat Cătălin Ivan consideră că liderul PNL, Klaus Iohannis, "va da România pe mâna PDL" în cazul în care va fi ales președinte.

"Iohannis va da România pe mâna PDL! Conform propriilor spuse, Klaus Iohannis, în cazul în care ar fi ales președinte, ar da România pe mâna oamenilor lui Traian Băsescu, a celor din PDL care, în 2010 și 2011, au dus economia de râpă și i-au sărăcit cumplit pe români! Chiar candidatul PDL-PNL a afirmat că protocolul dintre cele două partide prevede că, dacă președintele este dat de PNL, guvernul va fi făcut de PDL", afirmă Cătălin Ivan, citat de Agerpres.

El susține că, dacă "indiferent dacă prim-ministrul propus de Iohannis se va numi Predoiu, Boc, Băsescu sau Blaga, ar fi un scenariu de coșmar pentru România și ar însemna întoarcerea la tăierile, austeritatea, disponibilizările și incompetența economică din timpul guvernului PDL".

"Românii trebuie să știe că, dacă votează Iohannis, votează pentru readucerea țării pe mâna celor care au lăsat 700.000 de oameni fără un loc de muncă, au închis zeci de mii de firme în România distrugând coloana vertebrală a economiei, au tăiat salarii și pensii, au crescut TVA la 24% și au abuzat zilnic de putere. Lui Klaus Iohannis îi place să mintă că nu este un om manevrat, însă îi are în spate pe aceiași Videanu, Berceanu, Anastase, Blejnar, Vass, Blaga, Anastase sau Ialomițianu, oameni pe care s-a angajat să-i readucă la putere", a adăugat Ivan, președintele PSD sector 1, București".

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close