Antena 3 CNN Politică Cătălin Predoiu, despre scandalul NN Pensii. Mesaj dur pentru premierul Grindeanu: „Poziția dânsului este lamentabilă”

Cătălin Predoiu, despre scandalul NN Pensii. Mesaj dur pentru premierul Grindeanu: „Poziția dânsului este lamentabilă”

Cătălin Predoiu, despre scandalul NN Pensii. Mesaj dur pentru premierul Grindeanu: „Poziția dânsului este lamentabilă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Apr 2017   •   17:41

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a vorbit despre scandalul momentului și a transmis un mesaj pentru premierul Sorin Grindeanu.

„În loc să dea vina pe opoziție pentru problemele pe care le are (de comunicare și de credibilitate), domnul prim-ministru Sorin Grindeanu ar trebui să răspundă răspicat la următoarele întrebări: dacă are capacitatea să plătească și salarii majorate, și pensii, și să se încadreze în ținta de deficit bugetar asumată legal, prin Compactul Fiscal European; dacă are capacitatea să pornească proiectele de investiții (marile autostrăzi); dacă are capacitatea să țină România în echilibru macrobugetar. Astea sunt întrebările la care trebuie să răspundă domnul Grindeanu, și nu să se arate deranjat de întrebările pe care i le pune opoziția. După părerea mea, poziția dânsului este lamentabilă și arată o lipsă de anvergură pentru funcția de prim-ministru”, a afirmat Predoiu pentru PSnews.ro.

Cu privire la acuzația punctuală pe care i-o aduce Sorin Grindeanu, Cătălin Predoiu a calificat-o drept „total neîndreptățită”, pentru că „nu poate fi acuzată opoziția pentru opinii politice”.

 

×
Subiecte în articol: Catalin Predoiu Sorin Grindeanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close