Antena 3 CNN Politică Cine este cu adevărat Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Cine este cu adevărat Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Cine este cu adevărat Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea
13 Mar 2018   •   16:51

Irina Alexandra Tănase a fost cu siguranță una dintre principalele atracții ale recentului congres al PSD. Iubita domnului Dragnea a stat în primul rând, flancată de premierul Viorica Dăncilă și de ministrul de Interne, Carmen Dan.

De altfel, mai toată conducerea PSD s-a manifestat cu delicatețe cu partenera de viață a șefului social-democraților.

"Este un act de normalitate, este un lucru care se întâmplă în orice ţară europeană. (...) Este o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, care a stat alături de noi şi a susţinut echipa PSD. Pe mine mă bucură acest lucru. E un om deosebit, o fată inteligentă, cu bun simţ, modestă şi cred că acest lucru s-a observat şi în cadrul congresului", a spus premierul Dăncilă, la două zile după congres.

Întrebată dacă îi va cununa pe cei doi, Viorica Dăncilă a spus: "Nu cred că trebuie să răspund la această întrebare, a fost o ipoteză ieri, am răspuns".

"Mi-a fost drag că am fost cu Irina la congres. Chiar mi-a fost drag. (...) Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la congres. Am văzut că sunt discuţii şi despre năşie. Imaginaţia e slobodă. Nu am cerut-o încă. S-a vorbit despre acel inel. Este un inel... Nu sunt zgârcit. Nu e un inel scump. E un inel pe care i l-am cumpărat pe 1 martie, dar nu e un inel de logodnă şi atât", a mărturisit Dragnea, la o televiziune de știri.

Tânăra la care toată lumea se așteaptă să devină noua doamnă Dragnea foarte curând și-a început cariera în compania Asesoft, deținută de omul de afaceri Sebastian Ghiță, pe atunci parlamentar PSD și un apropiat de notorietate al fostului premier Victor Ponta

În urmă cu cinci ani, pe când avea doar 20 de ani, Irina Alexandra Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a actualui președinte al PSD, Liviu Dragnea. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei.

Crăciunul și Revelionul la soare, în Brazilia, avea să devină o tradiție pentru cuplul Irina Tănase – Liviu Dragnea, cei doi revenind aici în anii următori. În 2015, Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica Dragnea, o despărțire comentată îndelung de presa mondenă.

Potrivit declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu avea niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close