Antena 3 CNN Politică Premierul Cioloș îşi evaluează miniştrii. Cine se află pe lista de remanieri

Premierul Cioloș îşi evaluează miniştrii. Cine se află pe lista de remanieri

Premierul Cioloș îşi evaluează miniştrii. Cine se află pe lista de remanieri
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    20 Iun 2016   •   10:29

Premierul Dacian Cioloş trage linie la mai mult de 6 șase luni de la preluarea mandatului şi pregăteşte o evaluare a miniştrilor din cabinetul său şi, cel mai probabil, o remaniere la sfârşitul acestei luni.

Dacian Cioloş a anunţat că urmăreşte îndeaproape activitatea fiecărui ministru şi se arată nemulţumit de modul în care au fost gestionate anumite situaţii.

Totodată, el le-a spus miniştrilor să fie mai activi din punct de vedere al comunicării.

Vehiculați pe lista scurtă a remanierilor sunt Achim Irimescu - ministrul Agriculturii, Adrian Curaj - ministrul Educaţiei, Petre Tobă - ministrul Afacerilor Interne şi Dan Costescu - ministrul Transporturilor.

Ministrul Irimescu ar fi vizat de această schimbare, după ce moțiunea simplă pe Agricultură a trecut de Camera Deputaților.

La Educație, premierul Cioloș nu ar fi fost mulțumit de cum a fost a gestionat problema plagiatelor, iar ministrul Tobă este suspectat că și-ar fi plagiat teza de doctorat.

De asemenea, prim-ministrul ar fi nemulțumit și de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Cioloş le-a spus miniştrilor să fie mai activi din punct de vedere al comunicării şi să prezinte situaţia pe care au găsit-o la ministere. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close