Antena 3 CNN Politică Mugur Ciuvică, despre cazul Șova: E o procedură stalinistă

Mugur Ciuvică, despre cazul Șova: E o procedură stalinistă

Mugur Ciuvică, despre cazul Șova: E o procedură stalinistă
de M.Z.    |    22 Ian 2016   •   20:52
Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a spus, vineri, după ce Dan Șova a fost plasat din arest în arest la domiciliu că această măsură i se pare ”o exagerare” și a catalogat procedura drept una ”stalinistă”.
 
”De ce nu nu-l trimit în judecată sau de ce nu l-au anchetat (pe Dan Șova - n.r.) de la început, dacă au probe? Mi se pare o exagerare și arestul la domiciliu, în momentul de față. L-a pârât cineva la DNA, că ar fi făcut trafic de influență”, a spus președintele GIP, Mugur Ciuvică, vineri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.
 
Ciuvică nu crede că senatorul PSD Dan Șova a ”turnat” pentru a scăpa de arest, dar apreciază că procedura în acest caz este una stalinistă.
 
”Procedura e spre stalinistă așa, asta e părerea mea”, a adăugat Mugur Ciuvică.
 
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, vineri, eliberarea din arest preventiv a senatorului Dan Șova și plasarea acestuia în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență în legătură cu un contract de asistență juridică de la CET Govora.
 
Senatorul se afla în arest preventiv din data de 15 decembrie 2015.

×
Subiecte în articol: dan sova mugur ciuvica Subiectiv
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close