x close

Fii alături de noi!

Mugur Ciuvică, despre cazul Șova: E o procedură stalinistă

de M.Z.   •   22 Ian 2016   •   20:52
Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a spus, vineri, după ce Dan Șova a fost plasat din arest în arest la domiciliu că această măsură i se pare ”o exagerare” și a catalogat procedura drept una ”stalinistă”.
 
”De ce nu nu-l trimit în judecată sau de ce nu l-au anchetat (pe Dan Șova - n.r.) de la început, dacă au probe? Mi se pare o exagerare și arestul la domiciliu, în momentul de față. L-a pârât cineva la DNA, că ar fi făcut trafic de influență”, a spus președintele GIP, Mugur Ciuvică, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Ciuvică nu crede că senatorul PSD Dan Șova a ”turnat” pentru a scăpa de arest, dar apreciază că procedura în acest caz este una stalinistă.
 
”Procedura e spre stalinistă așa, asta e părerea mea”, a adăugat Mugur Ciuvică.
 
 
Senatorul se afla în arest preventiv din data de 15 decembrie 2015.
poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati