x close

Fii alături de noi!

Mugur Ciuvică, despre cazul Șova: E o procedură stalinistă

de M.Z.   •   22 Ian 2016   •   20:52
Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a spus, vineri, după ce Dan Șova a fost plasat din arest în arest la domiciliu că această măsură i se pare ”o exagerare” și a catalogat procedura drept una ”stalinistă”.
 
”De ce nu nu-l trimit în judecată sau de ce nu l-au anchetat (pe Dan Șova - n.r.) de la început, dacă au probe? Mi se pare o exagerare și arestul la domiciliu, în momentul de față. L-a pârât cineva la DNA, că ar fi făcut trafic de influență”, a spus președintele GIP, Mugur Ciuvică, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Ciuvică nu crede că senatorul PSD Dan Șova a ”turnat” pentru a scăpa de arest, dar apreciază că procedura în acest caz este una stalinistă.
 
”Procedura e spre stalinistă așa, asta e părerea mea”, a adăugat Mugur Ciuvică.
 
 
Senatorul se afla în arest preventiv din data de 15 decembrie 2015.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati