Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand, atac la adresa Alinei Gorghiu: Dă dovadă de duplicitate

Clotilde Armand, atac la adresa Alinei Gorghiu: Dă dovadă de duplicitate

Clotilde Armand, atac la adresa Alinei Gorghiu: Dă dovadă de duplicitate
de S.T.    |    26 Iul 2016   •   09:08

Clotilde Armand face acuzații dure la adresa Alinei Gorghiu, spunând că dă dovadă de duplicitate. 

„Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, afirmă necesitatea recuperării prejudiciilor din dosarele de corupție. Doamna Gorghiu dă dovadă de duplicitate. Principalii responsabili pentru nerecuperarea prejudiciilor din dosarele de corupție sunt foștii șefi ai ANAF, care au fost numiți tocmai de partidele componente ale actualului PNL.

Daniel Chiţoiu, Sorin Blejnar și Gelu Ştefan Diaconu au fost promovați de PNL sau PDL. Blejnar este condamnat la 5 ani de închisoare în primă instanță pentru evaziune fiscală și constituire de grup infracțional organizat. Diaconu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și favorizarea făptuitorului pentru că nu a acționat pentru recuperarea prejudiciilor din dosarul Voiculescu. Iar Chiţoiu nu este încă urmărit penal doar fiindcă Parlamentul, controlat de PNL și PSD, refuză deocamdată cererea DNA.

Oricât de bine ar suna așadar în teorie propunerile din programul politic al PNL, cetățenii știu că acestea nu pot fi puse în aplicare tot de politicieni compromişi și decredibilizaţi.

Soluția reală pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de corupție constă în activarea cât mai rapidă a nou-înființatei Agenții Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și depolitizarea ANAF. Partide ca PNL, PSD sau PMP nu trebuie lăsate să mai aibă niciun cuvânt de spus asupra recuperării prejudiciilor cauzate de condamnații proveniți exact din aceste partide”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Alina Gorghiu prejudiciu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close