Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu: Cred că Ungureanu are o icoană cu Băsescu şi doarme cu ea sub pernă

Codrin Ştefănescu: Cred că Ungureanu are o icoană cu Băsescu şi doarme cu ea sub pernă

Codrin Ştefănescu: Cred că Ungureanu are o icoană cu Băsescu şi doarme cu ea sub pernă
Sursa foto: Foto: VideoNews
03 Iul 2015   •   22:01

Traian Băsescu a declarat, într-un interviu recent, că preşedintele Klaus Iohannis greşeşte prin numirea unor apropiaţi la conducerea serviciilor de informaţii din România. 

 
"Greşeşte că şi-a pus apropiaţi şefi de servicii şi va plăti factura acestui lucru. Şi cu Helvig şi cu MRU, deşi nu contest calităţile acestora pentru a conduce aceste servicii. De multe ori, acţiunile serviciilor îi vor fi puse în cârcă. După părerea mea, el îşi pregăteşte partea a doua a mandatului, când foarte mulţi îi vor reproşa că apropiaţii lui sunt şefi de servicii."
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de vineri a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Social-democratul Codrin Ştefănescu a explicat că relaţia dintre Mihai Răzan Ungureanu şi Traian Băsescu este mult mai apropiată şi că Băsescu l-a "ridicat" pe Ungureanu în toate funcţiile pe care le-a deţinut.
 
"Băsescu a fost odios de pervers. Pe fripturistul de Ungureanu, ca să îl apere, l-au votat la SIE. Toţi, în afară de PSD. Acuma, lui Băsescu, ca să îl acopere pe fripturist, trebuie să îi acopere pe amândoi şi zice că unul l-a numit pe al doilea.. Pe Helvig nu îl suportă Băsescu. Pe vremea când Ungureanu era zi de zi la sediul lui Băsescu şi era copilul de suflet. Iată, copilul lui, cu ajutor de la PNL şi PDL, a fost revotat şi a ajuns şeful SIE. Bravo PNL, bravo! Noi am spus nu şi aşa a rămas"
 
"Cred că Ungureanu îl are pe Băsescu icoană. Cred că îl ţine sub pernă noaptea, când doarme. Băsescu l-a făcut pe ăsta din nimic toate, ministru de externe, premier, şef la SIE", a conchis Ştefănescu.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close