Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu: Nu cred că Ungureanu este impus extern la SIE. Iohannis vrea să îi mulţumească pe toţi

Codrin Ştefănescu: Nu cred că Ungureanu este impus extern la SIE. Iohannis vrea să îi mulţumească pe toţi

Codrin Ştefănescu: Nu cred că Ungureanu este impus extern la SIE. Iohannis vrea să îi mulţumească pe toţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iun 2015   •   17:27
Subiectului votului pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE a fost abordat în ediţia de luni, a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Invitat în emisiune, profesorul Ilie Şerbănescu, a explicat că acesta este aruncat în fruntea SIE de "influenţe externe". 
 
"România actuală, în frunte cu preşedintele Iohannis face ce spune factorul extern. Asta este, este o realitate. Credeţi că nu este impus extern? E impus extern. L-a scos din pălărie domnul Iohannis? Nu. I s-a dat un telefon. Şi dânsul s-a conformat."
 
Pe de altă parte, social-democratul Codrin Ştefănescu a explicat că nu crede această variantă, pentru simplul fapt că Ungureanu îşi doreşte foarte tare funcţia de premier. 
 
"Nu cred. Ungureanu până acum îşi făcea lobby până acum în rol de premier. Îi făcea competiţie lui Predoiu. Şi atunci Iohannis a zis să îi mulţumească pe toţi. Aşa a ajuns şi domnul Săftoiu şef la SIE şi pe vremea lui Băsescu."
 
Liberalul Claudiu Săftoiu a fost invitat în emisiune, dar nu a mai ajuns. 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close