Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, anunț despre o revenire în PNL și în politica de vârf

Crin Antonescu, anunț despre o revenire în PNL și în politica de vârf

Crin Antonescu, anunț despre o revenire în PNL și în politica de vârf
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2016   •   23:54

Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la un post de televiziune, că nu intenţionează să revină în PNL, menţionând că "oricât ar fi de măgulitor" nu doreşte să fie angajat în postura de "câine poliţist sau câine de pază", scrie Agerpres.

"Nu, nu mă întorc (în PNL - n.r.), eu nu am făcut lucrurile în politică niciodată cu jumătate de măsură. 25 de ani am dat ce am avut mai bun în mine, cât m-a dus capul, cât m-a dus sufletul, energia, rezistenţa, când am terminat, am terminat. Nu mă întorc. Doi, cred, pentru toţi cei care simt nevoia prezenţei mele, că există lucruri pe care dacă le socotesc serioase, le-am lăsat: atitudini, reacţii, comportamente, cuvinte", a precizat Antonescu.

El a adăugat că în momentul în care a luat nişte decizii le-a luat repede, dar asta nu înseamnă că a luat nişte decizii "pripite".

"Nu au fost luate la nervi, la dezamăgire, la oboseală. Pur şi simplu, în momentul campaniei pentru europarlamentare din 2014, de aceea am şi făcut acel anunţ, am subliniat miza care era acolo, asta s-a întâmplat, nu am reuşit, am tras concluziile aşa cum se trag în politică - că politica dacă ar fi să o comparăm cu un sport, e un sport foarte dur, cu reguli foarte dure, neiertătoare", a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close