Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu: Liviu Dragnea e mioritic, dacă nu și ciobănesc

Cristian Tudor Popescu: Liviu Dragnea e mioritic, dacă nu și ciobănesc

Cristian Tudor Popescu: Liviu Dragnea e mioritic, dacă nu și ciobănesc
28 Apr 2017   •   14:47

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu critică declarațiile șefului PSD pe tema vaccinării copiilor.

"Domnul Dragnea e mioritic, nu știu dacă și ciobănesc. Domnul Dragnea ar putea să recite ceva cu brazi, cu păltinași... .Un singur vaccin nu e obligatoriu, cel contra prostiei. Îl face doar cine vrea. Ce în spatele acestei atitudini: e ceva de tip Soros, Bruxelles, multinaționale. E aceeași exploatare a unor frici iraționale din subconștientul și din conștientul poporului român. E o exploatare a temei străinului. Frica de medic. Asta e ceva din Evul Mediu, când medicii erau arși pe rug pentru că vindecau un bolnav. Oamenii cărora le e frică de injecție, de vaccin. Pe cine vrea să manipuleze domnul Dragnea? Genul de inși care nu-și duc copiii la doctor până mor în casă. Am avut atâtea cazuri. Speră să scoată voturi. Dacă nu mai sunt vaccinați, atunci probabil acești copii îl vor vota pe domnul Dragnea chiar și morți, că are multă experiență în materie de decedați", a declarat CTP la o televiziune de știri. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că are foarte mari rezerve în ce priveşte vaccinarea obligatorie a copiilor. 

"Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă susţine măsura vaccinării obligatorii a copiilor. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea vaccin vaccinare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close