Antena 3 CNN Politică Cum a ajuns PMP la putere în Consiliul General al Municipiului București

Cum a ajuns PMP la putere în Consiliul General al Municipiului București

Cum a ajuns PMP la putere în Consiliul General al Municipiului București
21 Iul 2016   •   12:44

Consilierul general liberal Ciprian Ciucu atrage atenţia că PMP a trecut de la opoziţie la putere în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi îşi exprimă speranţa că USB îşi va coordona activitatea cu PNL în CGMB. 

"Noi, consilierii municipali ai Partidului Naţional Liberal, înţelegem că, în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, PMP a trecut din opoziţie la putere, consolidând astfel majoritatea controlată de Gabriela Firea, susţinută de către PSD-ALDE, la care se adaugă acum PMP", afirmă Ciucu, într-un comunicat transmis joi AGERPRES. 

În opinia acestuia, înaintea fuziunii PMP cu UNPR, primarul Capitalei, Gabriela Firea, beneficia de susţinerea unei majorităţi fragile, controlând 28 de poziţii în Consiliul General, opoziţiei revenindu-i 27 de locuri, iar în prezent deţine o majoritate confortabilă de 32 la 23. 

"În acest context, opoziţia din cadrul Consiliului General pierde din forţa dată de numărul consilierilor aflaţi în opoziţie, ceea ce ne obligă la o activitate mult mai susţinută. Sperăm ca USB să fie de acord să ne coordonăm activitatea pentru a acoperi bine comisiile de specialitate din cadrul CGMB şi pentru a monitoriza îndeaproape activitatea puterii, pentru a preveni subordonarea totală a patrimoniului şi bugetului Bucureştiului mafiei din Ilfov, astfel consolidată", arată liberalul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PMP PNL PSD majoritate
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close