Antena 3 CNN Politică Cum l-a făcut Ponta pe Ilie Şerbănescu să fie DE ACORD cu Băsescu

Cum l-a făcut Ponta pe Ilie Şerbănescu să fie DE ACORD cu Băsescu

Cum l-a făcut Ponta pe Ilie Şerbănescu să fie DE ACORD cu Băsescu
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de M.Z.    |    06 Iul 2015   •   18:36

Situaţia creată în ţară de plecarea premierului autosuspendat Victor Ponta şi misterul reîntoarcerii acestuia au ajuns să-l facă pe analistul economic Ilie Şerbănescu să fie întru totul de acord cu fostul preşedinte Traian Băsescu.

 
Întrebat, la Antena 3, ce părere are despre situaţia politică din ţară şi dilema creată în jurul revenirii lui Ponta, Şerbănescu a spus că este de acord cu Băsescu şi nu ştie când şeful Guvernului se va întoarce în ţară, dar mai ales nu înţelege de ce.
 
"Despre întoarcerea domnului Ponta, împărtăşesc părerea domnului Băsescu, ceea ce nu-mi stă în fire deloc. Numai că domnul Băsescu, de când nu mai e preşedinte, le spune bine. Omul cunoaşte situaţia din interior şi o debitează la exterior. Şi o debitează aşa cum ştie, că el a creat tot sistemul. Şi aici, cu domnul Ponta, a pus punctul de pe i - eu nu ştiu când se întoarce, dar mai ales de ce se întoarce", a spus analistul economic Ilie Şerbănescu, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Traian Băsescu, ATAC la Victor Ponta: S-a operat în Turcia pentru a nu fi adus foarte repede cu mandat
 
Întrebat ce crede despre majoritatea parlamentară, analistul nu s-a sfiit să spună că el nu crede că mai există
 
"După părerea mea, actuala majoritate nu mai funcţionează, nu mai există, dar majoritatea cealaltă ipotetică nu are variantă de Guvern - asta e problemă şi, atunci, există un interes general să se ameţească lucrurile şi nu se va face nimic până în toamnă", a comentat Ilie Şerbănescu.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close