x close

Fii alături de noi!

Cum s-a făcut de râs Băsescu la ședința conducerii Mișcării Populare

de 06 Feb 2016   •   17:41
 Cum s-a făcut de râs Băsescu la ședința conducerii Mișcării Populare 72
Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, le-a atras atentia sambata liderilor MP ca exista candidati la locale care nu sunt sinceri in ceea ce priveste trecutul lor, criticand faptul ca a aflat din presa ca un reprezentant al partidului a fost condamnat pentru ucidere din culpa, scrie ziare.com.

"In ansamblu, lucrurile merg bine si cred ca ne apropiem de obiectivul de a avea candidati in toate unitatile administrative. Va trebui insa sa declansam deja foarte rapid campania de strangere de semnaturi pentru candidatii care deja sunt nominalizati si asupra carora organizatiile sunt definitiv hotarate ca ii lasa sa candideze.

Ar putea fi si incidente si am observat un lucru asupra caruia va atentionez: sunt foarte multi oameni care vin in organizatii in ultima perioada. Atentie ca unii dintre ei, eu stiu doua cazuri in care sinceritatea nu-i da afara din casa cand se prezinta", a spus Basescu, la inceputul sedintei Colegiului National al Miscarii Populare.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati