Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloș, despre propunerea PNL: "Trebuie să vedem rezultatul alegerilor, dar mi-aș dori ca proiectele începute să fie continuate"

Dacian Cioloș, despre propunerea PNL: "Trebuie să vedem rezultatul alegerilor, dar mi-aș dori ca proiectele începute să fie continuate"

Dacian Cioloș, despre propunerea PNL: "Trebuie să vedem rezultatul alegerilor, dar mi-aș dori ca proiectele începute să fie continuate"
27 Oct 2016   •   22:18

Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi seară, într-o emisiune televizată, că este onorat de propunerea PNL de a rămâne în continuare premier, dar trebuie văzute rezultatele alegerilor și abia apoi trase concuzliile.

Totuși, Cioloș a recunoscut că își dorește ca proiectele începute de guvernul său să continue.

“Este o propunere care mă onorează. Sigur, trebuie să vedem și rezultatul alegerilor, dar sunt încrezător că vom avea susținerea a cât mai mulți români și sper ca împreună să putem să construim acest proiect. Nu voi participa la campanie, pentru că vreau să mă concentrez pe guvernare. De aceea am și propus platforma, care nu este un program de guvernare, atenție. Eu mi-am propus să vin cu această platformă cu un set de principii și valori, de la care trebuie să plece orice program de guvernare. Încă o dată, nu am pretenția exclusivității acestei idei. Eu nu vreau ca ele să fie asumate declarativ, ci să fie puse în practică. Eu aș vrea proiectele începute și demarate în acest an să fie continuate. Multe dintre ele nu le putem finaliza într-un an de zile și cred că ar merita susținerea politică. Nu am propus platforma ca eu să fie premier, ci ca să existe continutate. Apoi, sigur, Guvernul următor va susține sau nu aceste idei”, a explicat Cioloș.

Conducerea PNL a votat în unanimitate ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close