Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu, propuneri pentru noul val politic

Dan Voiculescu, propuneri pentru noul val politic

Dan Voiculescu, propuneri pentru noul val politic
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2015   •   19:54

Profesorul Dan Voiculescu scrie pe blogul personal despre cum ar trebui să arate viitoarea clasă politică a României. Potrivit acestuia, la viitoarele alegeri ar trebui să fie vizaţi tinerii, mai ales aceia care au bifat criteriile performanței în viața profesională și criteriul responsabilității în viața privată.

 
Profesorul Dan Voiculescu spune că împărtăşeşte demult idealurile tinerilor care cer ca România să se elibereze de presiuni politice, de șantaj, de ură, de incompetență, de amatorism, improvizație și corupție, și să redevină o societate sănătoasă și civilizată, capabilă să susțină o economie performantă.
 
Am văzut în ultimii zece ani cum tinerii tac, "scârbiţi" şi "sceptici", și cum în fruntea lor ajung unii care cred că politica înseamnă să vorbeşti tare, mult şi agresiv, unii dintre ei eșuând moral și managerial cu o constantă de ceas elvețian. În fiecare zi, națiunea română solicită vehement o schimbare fundamentală a clasei politice. Mai devreme sau mai târziu, voința națiunii se va impune.
Sursa: blogul lui Dan Voiculescu
 
Profesorul susţine că la viitoarele alegeri locale şi parlamentare ar fi normal să-i vedem pe cei care au demonstrat ceva, care au construit în propria lor viață, pe cei care au generat idei sau ceva durabil și solid.
 
Concret, propun celor care au ieșit în strada și au cerut o schimbare - pe de o parte, și noilor partide politice - pe de altă parte, o schimbare de paradigmă în care o formațiune politică abandonează interesele de partid și își asumă o competiție de candidaturi la alegerile locale pe baza unor criterii de selecție anunțate care să vizeze: competență, expertiză și autonomie financiară, toate bazate pe fapte anterioare, nu pe vorbe.
Sursa: blogul lui Dan Voiculescu
 
Potrivit profesorului Dan Voiculescu, pe listele electorale ar trebui să se regăsească tinerii care au bifat criteriile performanței în viața profesională și criteriul responsabilității în viața privată.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close