Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Traian Băsescu, adversarul poporului român

Dan Voiculescu: Traian Băsescu, adversarul poporului român

Dan Voiculescu: Traian Băsescu, adversarul poporului român
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iul 2015   •   18:05
Lipsa curajului şi duplicitatea au fost caracteristicile epocii lui Traian Băsescu, scrie Dan Voiculescu pe blocul său. În ciuda dezaprobării unor lideri politici faţă de atitudinea lui Traian Băsescu, nu s-a acţionat pentru-l combate pe fostul şef de stat, mai spune profesorul Voiculescu. 
 
Acesta dă de înţeles că Băsescu a vrut să îl facă să plătească pentru lupta politică deschisă pe care a dus-o cu sistemul său. 
 
Dan Voiculescu scrie pe blogul său că eforturile de a-l combate pe Traian Băsescu şi sistemul său au atras nenumărate riscuri. Lupta politică a implicat automat şi dorinţa de răzbunare a fostului şef de stat.
 
Epoca lui Băsescu a fost una care a stat sub semnul duplicităţii, mai scrie profesorul universitar Dan Voiculescu. Mulţi lideri politici au preferat să tacă decât să denunţe abuzurile. 
 
Dan Voiculescu precizează că în ciuda bătăliilor politice şi riscurilor asumate, va continua să lupte pentru principii corecte.  Acesta mai scrie că luptele între generaţii şi categorii profesionale nu pot aduce nimic bun.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu adversar popor romani blog
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close