Antena 3 CNN Politică Dăncilă: Guvernul nu cade! Nu ne-am hotărât dacă mergem cu restructurare sau remaniere

Dăncilă: Guvernul nu cade! Nu ne-am hotărât dacă mergem cu restructurare sau remaniere

Dăncilă: Guvernul nu cade! Nu ne-am hotărât dacă mergem cu restructurare sau remaniere
de S.T.    |    09 Sep 2019   •   21:18

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că săptămâna viitoare va cere în Parlament votul de încredere pentru Guvern.

„Vom merge în Parlamentul României pentru votul de încredere. Subliniez că ne dorim să avem votul de încredere al Parlamentului. Guvernul nu cade dacă nu obținem acest vot(...). Am vorbit în varianta în care mergem pe restructurare, mergem pe 19 miniștri plus premierul”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul Dăncilă a precizat că va avea discuții cu toate partidele, mai puțin Pro România.

Viorica Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că nu îi este teamă de un vot negativ în legislativ.

„Am vorbit despre situaţia Guvernului la acest moment şi am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament. Am subliniat de nenumărate ori că nu ne este teamă.

Vom merge în Parlamentul României, vom discuta cu partidele politice astfel încât să obţinem votul de încredere”, a afirmat Dăncilă.

Dăncilă a menţionat că nu s-a stabilit deocamdată dacă Guvernul va merge pe varianta restructurării sau a remanierii.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a mai decis, în şedinţa de luni seara, să îl desemneze pe deputatul Valeriu Steriu în funcţia de purtător de cuvânt al partidului.

×
Subiecte în articol: guvern premier viorica dancila
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close