Antena 3 CNN Politică Un fost ministru a anunțat că se retrage din politică

Un fost ministru a anunțat că se retrage din politică

Un fost ministru a anunțat că se retrage din politică
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Ian 2016   •   15:11
Fostul ministru al Economiei Daniel Chițoiu a anunțat, luni, că se va retrage din viața politică, pentru a se ocupa mai mult de activitatea profesională. Anunțul a fost făcut de politician pe pagina sa de Facebook.
 
Totodată, Chițoiu spune că a renunțat la funcția de secretar general al ALDE.
 
"La acest început de an am luat decizia de a renunța la funcția de secretar general ALDE și de a face pașii necesari retragerii din viața politică pentru perioada ce va urma, astfel încât să pot dedica mai mult timpul activității profesionale. (...) Rămân membru ALDE și privesc cu încredere viitorul formațiunii noastre politice în fața alegerilor locale și parlamentare din 2016", a scris Daniel Chițoiu, luni, pe pagina sa de Facebook.
 
Daniel Chițoiu este deputat ALDE de Giurgiu. El a părăsit PNL în iulie 2014, iar activitatea sa parlamentară a fost destul de modestă: 7 luări de cuvânt în ședințele de plen ale Camerei Deputaților și 3 propuneri legislative inițiate.
 
 
Dragi colegi și dragi prieteni,La acest început de an am luat decizia de a renunța la funcția de Secretar General ALDE...

Posted by Daniel Chitoiu on 11 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: Daniel Chitoiu retragere
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close