Antena 3 CNN Politică De ce nu avem autostrăzi. Declarația halucinantă a lui Mihai Tudose

De ce nu avem autostrăzi. Declarația halucinantă a lui Mihai Tudose

De ce nu avem autostrăzi. Declarația halucinantă a lui Mihai Tudose
23 Ian 2018   •   20:22

Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, un interviu acordat de Mihai Tudose, în anul 2012.

Tudose spunea pe atunci că România nu are autostrăzi, deși sunt investitori străini dispusi să le facă, pentru că străinii nu dau șpagă și n-ar mai putea lucra la autostrăzi "băieții deștepti" care "trebuie" să lucreze.

Întrebat despre problemele județului Brăila, Tudose a spus că industria locală nu se poate dezvolta din cauza infrastructurii.

„E o soluție foarte simpla, da? Galați-Brăila-Drajna, ca să te legi de București. Și atunci vorbești de industrie. Te duci spre București și începi să ai o problemă. Începi să ai o problemă gravă. Noi am avut proiect de lege de șosea rapida Galați-Brăila-Slobozia-București", a adaugat el.

Întrebat care ar fi soluția, Mihai Tudose a spus că: "E o soluție foarte simplă, da? Galați-Brailă-Slobozia-Drajna, să te legi de București și atunci vorbești de industrie, ca poți să cari legume și ce mai vrei fără să le faci borș până la București, că dai prin toate, e bulion deja. Concesioneazaă drumul! Și atunci, în loc să pun zece mii de frâne prin toate satele și să merg cu 50 la oră, să fac patru ore să-mi borșească legumele, da?, poate dă omul, nu stiu, cinci  lei la intrarea pe autostradă, da?", a adaugatTudose.

De asemenea, întrebat dacă sunt investitori care vor să investească în Romania, Mihai Tudose a reactionat:  „Pentru că nu poți să le îei spagă la baieții aia, d-asta. Nu poți să le ceri șpagă, nu? Ăla nu-ți dă șpagă pentru chestia asta. Vine chinezul să îți dea șpagă? Nu. D-asta nu s-a facut nici podul atunci”.

Intrebat cine incaseaza spagile, Mihai Tudose a raspuns:  „Le încasează băieții deștepți".

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close