Antena 3 CNN Politică Demisie în PRU, după formarea alianței BINE

Demisie în PRU, după formarea alianței BINE

Demisie în PRU, după formarea alianței BINE
Sursa foto: Foto: Facebook
03 Apr 2017   •   19:39

Fostul purtător de cuvânt al PRU, Mirel Palada, şi-a anunţat demisia din formaţiunea naţionalistă.

"Nu mai sunt în PRU. Nici purtător de cuvânt, nici purtător de mesaj, nici membru, nici nimic (...) Rezultatul alegerilor parlamentare ne-a arătat că românii nu rezonează cu acest tip de mesaj. Sau, dacă rezonează, nu îl consideră credibil venit de la acest tip de purtători ai mesajelor", a anunţat el pe Facebook, cu precizarea că a demisionat din PRU.

"Sper în continuare să apară un partid în România care să pună țara înainte de toate, înaintea rușilor, a americanilor, a germanilor, a șerpilienilor. Dar nu știu dacă PRU va fi acela – mai ales ținând cont de cele mai recente desfășurări și zbateri", a spus Palada.

”Vă mulțumesc pentru răbdare. Considerați asta o demisie publică din PRU. Nu am făcut-o pînă acum, pentru a nu le da unora apă la moară în preajma congresului, să zică bombănitorii că țin cu unii sau cu alții. Acuma, că congresul a trecut, nu mai am nici un fel de motiv să amîn acest anunț. Le urez succes. Am aceeași apreciere ca și pînă acum față de foștii mei colegi de partid. Dar nu cred că mai are rost. Ghiță. Ghiță everywhere.

PS: Nu, Becali nu e o soluție bună în PRU. Becali, în general, nu e o soluție bună în nici un partid. Vă mai amintiți cînd Crin Antonescu l-a primit pe Becali în PNL? Atunci a început PNL-ul să se ducă în cap. Deci, dragii mei foști deja colegi: nu vă faceți de rîs în mod iremediabil. Lăsați-l pe Becali. Sînt alți români de calitate care să poată ajuta cauza cea dreaptă.

Hai, mergem înainte! România înainte de toate!”, mai scrie Palada.

×
Subiecte în articol: Mirel Palada Gigi Becali
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close