Antena 3 CNN Politică Demisii la vârful PNL după alegerile parlamentare. Flutur: ”Nu au tras toţi la aceeaşi căruţă”

Demisii la vârful PNL după alegerile parlamentare. Flutur: ”Nu au tras toţi la aceeaşi căruţă”

Demisii la vârful PNL după alegerile parlamentare. Flutur: ”Nu au tras toţi la aceeaşi căruţă”
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    21 Dec 2016   •   15:46

Preşedintele filialei teritoriale Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL), Cătălin Flutur, şi-a anunţat, miercuri, demisia din funcţie. 

Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că a demisionat de la şefia PNL ca urmare a rezultatelor slabe din alegerile parlamentare care au avut loc pe 11 decembrie. 

Flutur a spus că este convins că eşecul în alegerile parlamentare este determinat şi de faptul că ”în PNL sunt două partide” şi că ”nu au tras toţi la aceeaşi căruţă”. 

”Am informat-o şi pe doamna preşedinte interimar Raluca Turcan despre intenţie, iar despre motive sunt foarte multe lucruri de spus. Dacă o să mă întrebaţi, cred că fuziunea dintre PNL şi PDL nu a fost completă. Nu au tras toţi la aceeaşi căruţă”, a afirmat Flutur. 

El a adăugat că Biroul Politic Judeţean al PNL urmează ca, la sfârşitul acestei săptămâni, să decidă, prin vot, cine va fi preşedinte interimar al filialei. 

La alegerile din 11 decembrie, PNL a obţinut la Botoşani 20,72% din voturi la Senat şi 20,64% din voturi la Camera Deputaţilor, în timp ce PSD a obţinut 61,59% la Senat şi 61,48% la Camera Deputaţilor. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close