Antena 3 CNN Politică Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, aduși cu mandat la DNA

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, aduși cu mandat la DNA

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, aduși cu mandat la DNA
Sursa foto: Foto:facebook.com/catalin.teodorescu.
26 Noi 2015   •   10:08

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au fost aduși, joi, cu mandat la DNA pentru a fi audiați într-un nou dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP.

Procurorii DNA — Structura Centrală audiază joi persoane într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, ar fi vorba de o sumă de aproximativ 109.000.000 lei acordată acestuia de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

Aceleași surse susțin că Mihai Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile.

 

Cătălin Teodorescu a făcut parte, în 2011, din comisia ANRP care a dat aviz pozitiv în dosarul retrocedării terenului lui Gheorghe Stelian.


×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close