Antena 3 CNN Politică Lovitură în PSD. Un lider cunoscut a trecut în barca lui Băsescu

Lovitură în PSD. Un lider cunoscut a trecut în barca lui Băsescu

Lovitură în PSD. Un lider cunoscut a trecut în barca lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Iul 2016   •   19:58

Deputatul PSD Liviu Harbuz s-a alăturat luni Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) şi a depus către preşedintele Camerei Deputaţilor o cerere de afiliere la grupul parlamentar UNPR. 

Potrivit unui comunicat de presă remis de UNPR, Harbuz a fost numit tot luni în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de Neamţ a Uniunii. 

"Am luat decizia de a mă alătura UNPR şi grupului parlamentar progresist pentru a-mi putea continua munca pe care am depus-o în judeţul Neamţ şi pentru a-mi putea duce la bun final proiectele şi iniţiativele pe care le-am promis şi pe care le-am început pentru oamenii din Neamţ. Am o relaţie veche cu Valeriu Steriu şi am încredere în competenţele sale politice şi în direcţia în care poate îndruma UNPR în această perioadă politică tulbure, în care este nevoie de politică de calitate, făcută pentru binele românilor", a declarat Liviu Harbuz. 

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a salutat decizia deputatului, arătând că UNPR este un partid care se întăreşte constant. 

"Îl cunosc bine pe Liviu şi pot spune că întâi de toate este un prieten bun şi un profesionist desăvârşit. Venirea sa în UNPR aduce un plus de valoare şi de competenţă politică partidului, în special în zona de agricultură şi de management politic. Echipa UNPR se consolidează şi se lărgeşte cu profesionişti şi oameni de valoare şi acest lucru nu poate decât să ne bucure, pentru că ne confirmă rolul de pol politic central", a spus Steriu. 

UNPR fuzionează cu partidul lui Traian Băsescu. Noul partid se va numi Partidul Mișcarea Populară

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: UNPR
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close