Antena 3 CNN Politică Dezastrul te uneşte. DOVADA vie este noua alianţă dintre PNL şi PDL, care s-au împrietenit subit după rezultatul alegerilor

Dezastrul te uneşte. DOVADA vie este noua alianţă dintre PNL şi PDL, care s-au împrietenit subit după rezultatul alegerilor

Dezastrul te uneşte. DOVADA vie este noua alianţă dintre PNL şi PDL, care s-au împrietenit subit după rezultatul alegerilor
de O.P.    |    28 Mai 2014   •   05:31

Vechii duşmani de ieri sunt prietenii de azi.  Cel mai concludent este cazul lui Crin Antonescu şi Vasile Blaga, care au devenit subit prieteni după dezastrul înregistrat la alegerile europarlamentare.

Cei doi vechi duşmani politici au îngropat securea războiului şi au astăzi prima negociere oficială pe tema refacerii Alianţei DA.  PNL şi PDL se gândesc chiar la o fuziune, dar numai după 1 ianuarie 2015, spune Vasile Blaga. Ba mai mult, şi Elena Udrea ar vrea şi ea să facă parte din acest proiect al dreptei unite doar că nimeni nu o bagă în seamă.

Răspunsul venit din tabăra PDL nu a fost pe placul Elenei Udrea. Vasile Blaga a numit-o "frustrată".

Crin Antonescu a uitat şi el de atacurile de o viaţă la adresa rivalilor politici de la PDL. Ba mai mult ar vrea şi o fuzine PNL-PDL.

Speriat că rămâne pe dinafara şi ameninţat de cei 3 parlamentari ai partidului ca vor pleca la PNL, liderul Fortei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu a mers imediat la Crin Antonescu la negocieri.

Daca intial, spunea pe facebook că dreapta nu se va uni, din cauză că sunt "prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele pentru a le depasi", in fata negocierilor PDL PNL, Elena Udrea si-a schimbat imediat atitudinea. Tot pe facebook, si-a aratat disponibilitatea sa faca parte din orice proiect si sa sustina orice candidat.

Reacţiile nu au fost insa la fel de binevoitoare ca atitudinea Elenei Udrea

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close