x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: De mâine nu mai bea iaurt

de 03 Mar 2016   •   17:39
Traian Băsescu a anunțat că nu mai cumpără produse care își fac reclamă la Antena 3. Oricum, el nu bea iaurt obișnuit, că au scos alții un iaurt cu prune, cum îi place lui. 
 
Singurul iaurt pe care îl bea Băsescu este kumisul, un fel de kefir cu 2,5% alcool. Ca să-l recâștige de client, producatorii de lactate ar trebui să scoată un iaurt cu whisky. 
 
Lui Băsescu nu-i place nici crema de brânză; singura cremă care îi place lui e crema de whisky.
 
Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
poza

Actualitate

Regretul lui Mircea Ionescu-Quintus. Preşedintele de onoare al PNL a refuzat-o pe Alina Gorghiu

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat luni că şi-ar fi dorit să fie naşul băieţelului copreşedintelui liberalilor Alina Gorghiu, însă a arătat că din cauza stării sale de sănătate precare nu poate îndeplini o astfel de "festivitate".

25 Iul 2016  •  14:37

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

O mare vedeta s-a pozat asa! Ce avea intre picioare de toti fanii au sarit in sus

Are o relatie foarte buna cu fanii ei si obisnuieste sa posteze des poze pe conturile de socializare. Dakota Johnson a urcat de aceasta data o poza altfel pe Instagram, iar fanii au fost foarte incantati. Actrita din...

25 Iul 2016  •  11:31

sati