x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Vanghelie vrea să citească o carte de muncă

de 03 Feb 2016   •   23:31
Marian Vanghelie a cerut limitarea controlului judiciar, pentru a putea merge la serviciu. Eu ştiam că locuitorilor din sectorul 5 nu le place să meargă ei înşişi la serviciu. Lor le place când proprietarii de apartamente merg la serviciu şi nu sunt acasă.
 
Nu știu ce vrea Vanghelie să lucreze, dar probabil nu-i vor da salariu, îl vor plăti doar în comisioane, că Vanghelie e obișnuit să trăiască din comision. Pe Vanghelie nu-l angajează cu carte de muncă, îl angajează cu almanah de muncă.
 
Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
poza

Actualitate

Fostul primar al Ploieştiului Andrei Volosevici, trimis în judecată pentru corupţie, a refuzat testarea poligraf

Senatorul PNL Andrei Volosevici, fost primar al Ploieştiului, trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă, ar fi refuzat să fie supus testării poligraf pe care unul dintre denunţătorii săi ar fi acceptat-o şi ar fi trecut-o, au declarat, pentru Agerpres, surse apropiate dosarului.

29 Iun 2016  •  19:05

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati