x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Vanghelie vrea să citească o carte de muncă

de 03 Feb 2016   •   23:31
Marian Vanghelie a cerut limitarea controlului judiciar, pentru a putea merge la serviciu. Eu ştiam că locuitorilor din sectorul 5 nu le place să meargă ei înşişi la serviciu. Lor le place când proprietarii de apartamente merg la serviciu şi nu sunt acasă.
 
Nu știu ce vrea Vanghelie să lucreze, dar probabil nu-i vor da salariu, îl vor plăti doar în comisioane, că Vanghelie e obișnuit să trăiască din comision. Pe Vanghelie nu-l angajează cu carte de muncă, îl angajează cu almanah de muncă.
 
Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
poza

Show

Daniela Gyorfi, din nou pe masa medicilor esteticieni

Nu a făcut un secret din faptul că a călcat des pe la medicii esteticieni, însă Daniela Gyorfi nu pare să dorească să se oprească aici. Interpreta se pregăteşte să meargă din nou. De data aceasta însă pentru o procedură mai uşoară.

28 Mai 2016  •  21:00

sati