x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Mândră Corăbioară, meșter cârmaciul

de A.M.P   •   12 Feb 2016   •   21:57
Deziluzia optică: Mândră Corăbioară, meșter cârmaciul 482
Traian Basescu a spus că vrea să construiască un nou partid și că lucrul acesta nu e un moft. Eu am crezut că face partidul băutorilor de bere, dar nu i-a plăcut doctrina. El e cu whisky, nu cu bere.

Imnul partidului este Trei carari cunosc pe lume, iar simbolul electoral este secera și ciocanul de rachiu. PMP trebuie să devină un partid de masă, de fața de masă.

Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
poza

Actualitate

Dezbatere publică privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Ministerul de Interne a pus în dezbatere publică Regulamentul privind ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar după ce Înalta Curte a decis că această activitate nu poate fi reglementată de...

25 Iun 2016  •  17:56

poza

Show

Oana Zăvoranu, pozele pe care Facebook le va șterge

Vedeta tv e tot mai generoasă în pozele pe care le postează pe Facebook. Atât de generoasă încât își arată sânii. "You sexy mother f----r ?????? Tot ce e fr...

25 Iun 2016  •  17:43

sati