Antena 3 CNN Politică Dezvăluiri bombă din culisele scandalului din PSD. Care este strategia murdară a lui Dragnea

Dezvăluiri bombă din culisele scandalului din PSD. Care este strategia murdară a lui Dragnea

Dezvăluiri bombă din culisele scandalului din PSD. Care este strategia murdară a lui Dragnea
08 Feb 2016   •   16:00

Un scandal uriaș, izbucnit aparent din senin și în care se luptă, pare-se, cu toate armele pe masă, este pe punctul de a zdruncina din temelii cea mai importantă filială a Partidului Social Democrat. Cu puțin timp înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile locale, PSD București este pe cale să explodeze.

Surse de încredere au declarat pentru dezvaluitorul.ro că în spatele acestui scandal care macină PSD București se află nimeni altul decât “tătucul” partidului, Liviu Dragnea. Acesta nu a reușit să treacă, nici măcar o secundă, cu vederea afrontul pe care Robert Negoiță, actualul șef al PSD București , i l-a adus în toamna anului trecut, când și-a anunțat intenția de a candida împotriva “liderului suprem”.

Apogeul scandalului a fost atins la finele săptămânii trecute, când – potrivit surselor noastre de încredere – Dragnea a dat, prin intermediul lui Codrin Ștefănescu, ordinul de nesupunere și război total împotriva lui Robert Negoiță. Ordinul i-a vizat pe toți șefii filialelor de sector PSD din Capitală, însă doar unul a acționat imediat, respectiv Cristian Rizea de la sectorul 5. Acesta a intrat în “războiul” pus la cale de “conducătorul suprem”, bazându-se pe garanțiile transmise de Dragnea, prin vocea lui Codrin Ștefănescu. Așa se explică și declarația publică prin care Cristian Rizea cere demisia șefului PSD București, mai scrie dezvaluitorul.ro

Află pe dezvaluitorul.ro ce urmeaza in acest scandal.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close