Antena 3 CNN Politică Dragnea: Completele care m-au judecat, cu toate presiunile, nu au reuşit să pună în sarcina mea o fraudă electorală

Dragnea: Completele care m-au judecat, cu toate presiunile, nu au reuşit să pună în sarcina mea o fraudă electorală

Dragnea: Completele care m-au judecat, cu toate presiunile, nu au reuşit să pună în sarcina mea o fraudă electorală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Apr 2017   •   10:30

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterile privind Comisia de anchetă asupra rezultatului alegerilor prezidenţiale din 2009, că toate completele care l-au judecat, "cu toate presiunile" făcute asupra lor, nu au reuşit să pună în sarcina sa o "fraudă electorală". 

"Cu toate presiunile făcute asupra completelor care m-au judecat, nici măcar aceste complete, care au dat o decizie politică pentru un dosar politic, nu au reuşit să pună în sarcina mea o fraudă electorală", a spus Liviu Dragnea. 

Acesta a precizat că retrimiterea spre analiză, pentru o săptămână, la Comisiile juridice a raportului privind constituirea Comisiei de anchetă parlamentară pe alegerile din 2009 nu reprezintă nicidecum un pas înapoi şi decizia politică se menţine, chiar dacă şi Parchetul General a iniţiat o anchetă penală pe acest subiect. 

"Cu lipsa de imoralitate care mă caracterizează, vreau să vă precizez că nu este vorba de niciun pas înapoi. Doar luând act de trezirea bruscă a Parchetului General după 8 ani de la alegerile din 2009, copiind, aproape prin copy-paste, obiectivele din proiectul de hotărâre privind activitatea comisiei, s-a decis să se retrimită la Comisiile juridice acest proiect, pentru a se reformula obiectivele comisiei. Decizia de a se înfiinţa această comisie de anchetă parlamentară, decizia politică - rămâne", a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea presiuni frauda electorala
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close