Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situaţia PNL, acelaşi partid care a făcut mult rău României

Liviu Dragnea: Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situaţia PNL, acelaşi partid care a făcut mult rău României

Liviu Dragnea: Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situaţia PNL, acelaşi partid care a făcut mult rău României
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Sep 2016   •   17:35

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, pe Facebook, că demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL nu schimbă cu nimic situaţia PNL, care este acelaşi partid ce a făcut mult rău României.

„Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situația PNL. Este același partid care a făcut mult rău României și mă refer în special la fostul PDL”, a scris Liviu Dragnea.

Vasile Blaga a anunţat, miercuri, că în urma acuzaţiilor care i s-au adus miercuri de către DNA îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al PNL şi şef al campaniei partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

DNA a început urmărirea penală a liderului PNL, Vasile Blaga, pentru trafic de influenţă, în acest dosar fiind urmăriţi penal şi fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan şi omul de afaceri Horaţiu Bruno Berdilă. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit în trei rânduri, prin interpus, suma totală de 200.000 de euro, precum şi 500.000 de euro de la fostul edil.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close