Antena 3 CNN Politică Dragnea, după cinci ore de discuții cu Tudose: Suntem în grafic cu programul de guvernare. Au început să-l și depășească

Dragnea, după cinci ore de discuții cu Tudose: Suntem în grafic cu programul de guvernare. Au început să-l și depășească

Dragnea, după cinci ore de discuții cu Tudose: Suntem în grafic cu programul de guvernare. Au început să-l și depășească
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Aug 2017   •   16:45

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după o discuție de cinci ore cu premierul Mihai Tudose, că implementarea programului de guvernare este în grafic și, mai mult chiar, se constată unele depășiri ale acestuia.

”Am vorbit de stadiul în care se află implementarea programului de guvernare și e bine că au început să-l și depășească, sunt creșteri economice. Cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate”, a declarat, luni, șeful PSD, Liviu Dragnea.

De asemenea, a mai spus Dragnea, la discuția cu premierul Tudose au vorbit și despre proiectul de buget pe anul viitor, ”o propunere foarte bună”.

Dragnea: Nu mă interesează șeful de la TAROM, vreau doar să fie o companie puternică

În ce privește subiectul TAROM, șeful PSD susține că i-a spus premierului că nu-l interesează numele viitorului director, ci doar ca această companie să meargă bine.

”I-am spus (lui Mihai Tudose - n.r.) că nu mă interesează cine e acolo, am spus doar că vreau ca TAROM să ajungă o companie puternică”, a replicat Dragnea.

Directorul general al companiei aeriene de stat TAROM, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia.

Citiți și Surse: Noul director interimar al TAROM este Alex Frunză.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close