Antena 3 CNN Politică Anunțul care dă peste cap planurile liberalilor: UNPR nu susține schimbarea lui Tăriceanu

Anunțul care dă peste cap planurile liberalilor: UNPR nu susține schimbarea lui Tăriceanu

Anunțul care dă peste cap planurile liberalilor: UNPR nu susține schimbarea lui Tăriceanu
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Mar 2016   •   19:24

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a intervenit telefonic marți, la emisiunea La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, unde a explicat că inițiativa PNL de schimbare a lui Tăriceanu de la șefia Senatului s-ar putea să nu aibă nici susținerea UNPR, contrar informațiilor apărute în presă.

Dragnea a explicat că nici PSD nu va susține acest demers.

“PSD nu susține demersul PNL. Pentru că este un demers fără fundament. Nici măcar politic, nici parlamentar. Eu cred că nu sunt șanse să fie schimbat Tăriceanu de la șefia Senatului, eu am avut o discuție cu domnul Steriu, președinte al UNPR, care nu mi-a confirmat că UNPR va susține acest demers. Mie mi-a spus că nu a confirmat. Și eu cred că UNPR nu va susține acest demers. De asemenea, senatorii UNPR nu au semnat acest acord. Nu putem schimba un președinte al Senatului doar că așa a visat cineva într-o noapte.”

În plus, vicepreșdinteled UNPR, Eugen Nicolicea, a explicat că nu s-a vorbit niciodată despre o astfel de inițiativă în ședințele UNPR. 

“Regulamentar, pentru schimbarea unui președinte de Senat, nu este nevoie de semnături, ci de propuneri. Ne vom sfătui cu PSD, cu care lucrăm foarte bine în continuare, în legătură cu orice problemă parlamentară.”

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close